PLDM, către Maia Sandu: „Respectați prevederile constituționale”

Partidul Liberal Democrat din Moldova, într-un comunicat de presă, cere președintelui Maia Sandu să respecte prevederile constituționale, în contextul în care aceasta a refuzat să o desemneze pe Mariana Durleșteanu în calitate de premier, înaintând-o repetat pe Natalia Gavriliță.

„Facem apel către președintele Republicii Moldova să respecte prevederile constituționale și legale dând dovadă de responsabilitate în identificarea unui candidat la funcția de prim-ministru, care să facă față crizelor actuale”, se arată în comunicatul emis de formațiune.

Cei din PLDM consideră că o guvernare, din care face parte Șor, nu poate aduce beneficii cetățenilor moldovenie, indiferent de numele persoanei pe care o înaintează la funcția de prim-ministru. Practicile coalițiilor încropite pentru menținerea intereselor personale sau de grup trebuie curmate.

Atenționăm actualele partide parlamentare, că atât o guvernare de cartel pentru păstrarea intereselor oligarhice ale lui Dodon, Șor și Plahotniuc, cât și lipsa unei guvernări atât de necesară oamenilor și înglodarea în perioada imediat următoare în procese electorale necontrolabile, trebuie asumate responsabil”, au conchis membrii partidului condus de Vlad Filat.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata