Ploi abundente și vânt puternic. Prognoza meteo pentru ziua de marți

Vremea rea care s-a abătut în ultimele zile deasupra Moldovei va rămâne în prim-plan și marți, informează Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Mai exact, în următoarele 24 de ore, maxima va coborî simțitor față de cea înregistrată astăzi.

Totodată, cerul va fi acoperi de nori groși, iar pe întreg teritoriul țării vor cădea precipitații abundente sub formă de ploaie și chiar lapoviță. Vântul va bate tare, în rafale de până la 18 de m/s, din direcția Nord-Vest.

Astfel, spun sinopticienii, maxima resimțită, la Nord, va urca până la +1 grad, în Centrul Moldovei și în Capitală, temperatura aerului va atinge +3 grade Celsius, iar în partea de Sud a țării se va situa în jurul valorii de +4 grade.

Noaptea, minimele vor oscila între -1 și +4 grade Celsius.

În zile următoare, valorile termice resimțite vor urca puțin câte puțin, rămânând însă reci pentru începutul lunii aprilie, mai ales că noaptea vom mai avea temperaturi negative. Cerul va fi parțial înnorat, pe arii restrânse vor mai cădea ploi scurte, iar vântul va bate tare, cu posibile intensificări.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata