Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu ambasadorul UE în Moldova, Jānis Mažeiks

Guvernul de la Chișinău va prioritiza în continuare acțiunile necesare pentru accelerarea procesului de aderare la Uniunea Europeană, iar reformele inițiate în domeniile-cheie pentru modernizarea țării vor fi implementate cu sprijinul UE. Aspectele colaborării moldo-comunitare, în vederea realizării agendei europene a țării noastre, au fost discutate la întrevederea prim-ministrului, Dorin Recean cu ambasadorul UE în Moldova, Jānis Mažeiks.

Potrivit unui comunicat emis de Guvern, șeful Executivului a subliniat și importanța menținerii unui dialog activ pe subiectele de interes prioritar, inclusiv în ceea ce ține de fortificarea instituțiilor și consolidarea capacităților Guvernului, menționând că suportul oferit de UE va aduce țara noastră la realizarea proiectului național, cel de aderare la Uniunea Europeană.

La rândul său, ambasadorul Jānis Mažeiks a menționat sprijinul UE în procesul de modernizare și transformare a țării noastre, discutând cu oficialul moldovean șirul de proiecte implementate cu susținerea Uniunii Europene.

În acest context, oficialii au punctat importanța gestionării eficace a asistenței financiare primite de Moldova, inclusiv pentru sporirea eficienței energetice a țării.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata