Primăria Chișinău va organiza Forumul Social Urban 2023. Când va avea loc

În perioada 4, 5 și 6 mai, Primăria municipiului Chișinău va organiza Forumul Social Urban 2023. Evenimentul reprezintă o platformă de discuții deschisă și democratică, menționează edilul Capitalei, Ion Ceban.
Potrivit acestuia, la eveniment vor participa autorități publice, organizații internaționale, organizații non-guvernamentale, asociații profesionale, companii care prestează servicii de importanță socială, investitori și parteneri de dezvoltare, dar și orice locuitor al Chișinăului, implicat social și interesat de viitorul orașului.
Forumul Social Urban Chișinău va aborda 7 subiecte principale, ce se referă la modul în care Chișinăul se poate dezvolta pentru a deveni un:
– Oraș sănătos;
– Oraș creativ;
– Oraș sigur;
– Oraș incluziv;
– Oraș care învață;
– Oraș al generațiilor;
– Oraș eficient energetic.
„Scopul evenimentului este de a prelua cele mai bune practici europene, de a consolida experiențele și eforturile pentru dezvoltarea capitalei și sporirea beneficiilor pentru comunitatea locală, în conformitate cu scopul principal al Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă de a nu lăsa pe nimeni în urmă”, a mai menționat Ion Ceban.
Pentru mai multe detalii despre eveniment sau pentru înregistrare, accesați – bit.ly/înregistrareforum
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata