Primăria municipiului Chișinău a pregătit un șir de surprize pentru locuitorii orașului Vatra, satului Ghidighici și satului Cruzești. Ce artiști vor evolua de Hramul localităților

De Hramul orașului Vatra, satului Ghidighici și satului Cruzești, care se marchează la data de 14 octombrie, Primăria municipiului Chișinău a pregătit un șir de surprize pentru locuitorii suburbiilor, printre care și un amplu program muzical. Anunțul în acest sens a fost făcut de către primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban.

Astfel, potrivit edilului:

În orașul VATRA va evolua conform programului interpreta de muzică ușoară – Nelly Ciobanu, începând cu ora 21:00;
În satul GHIDIGHICI, începând cu ora 19:00, locuitorii vor admira prestația artistului Gheorghe Țopa și a interpretei de muzică populară Maria Iliuț împreună cu Ansamblul etnofolcloric ,,Crenguța de iederă”;
În satul CRUZEȘTI, începând cu ora 19:00, în scenă va evolua interpretul de muzică populară Mihai Ciobanu și interpreta de muzică ușoară Anișoara Puică.
„Primăria municipiului Chișinău adresează sincere felicitări tuturor locuitorilor acestor suburbii!”, a scris Ion Ceban pe Facebook.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata