Pro Moldova nu va participa la alegeri. Candu: „Aceste alegeri sunt o confruntare între două persoane – Sandu și Dodon”

Partidul Pro Moldova nu va participa la scrutinul parlamentar anticipat din 11 iulie. Anunțul a fost făcut astăzi de liderul formațiunii, Andrian Candu, care, în cadrul unei ieșiri la presă, a declarat că decizia a fost luată în contextul în care alegerile date nu sunt nimic altceva decât o continuare a scrutinului prezidențial.

(Andrian Candu, președintele Pro Moldova)

„La aceste alegeri parlamentare, Pro Moldova nu va participa ca și concurent electoral, dar noi vom fi de partea oamenilor și de partea ta, dragă concetățean. Aceste alegeri parlamentare nu sunt altceva decât o continuare a celor prezidențiale. Este o confruntare între două persoane – Sandu și Dodon și două poluri care luptă pentru puterea pe care astăzi o impart.”

Pro Moldova nu va sta înr-o parte, dar va organiza o campanie de informare pentru a „deconspira” anumite informații, a mai anunțat Candu, care, totodată, a menționat că partidul pe care-l conduce nu va susține pe nimeni.

 (Andrian Candu, președintele Pro Moldova)

„În această campanie electorală nici nu poți să suții, la ora actuală, pe cineva, deoarece nimeni nu a venit cu în fața cetățenilor cu abordarea problemelor ce ține de viața de zi cu zi a oamenilor.”

De asemenea, liderul Pro Moldova a negat și faptul că Pro Moldova nu ar participa la anticipate din cauza problemelor financiare.

(Andrian Candu, președintele Pro Moldova)

„Pro Moldova, în primul rând nu se retrage, pentru că noi nici nu am intrat în cursa electorală și orice campanie electorală poți să o faci și cu un leu, dacă într-adevăr ai intenția să o faci. Alwgerile parlamentare anticipate organizate în acest fel nu vor aduce niciun beneficiu.”

Menționăm că tot astăzi, un anunț similar a fost făcut și de Partidul Popular din Moldova. Într-un comunicat de presă formațiunea politică și-a îndeamnă membrii și susținătorii săi să sprijine partidele „care promovează interesul național și vectorul proeuropean de dezvoltare a țării”.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata