Proprietarul cele mai mari rețele de vânzări a automobilelor din țară, Sergiu Visan, ar fi fost reținut pe Aeroportul Internațional Chișinău cu 100 000 de lire sterline nedeclarate

Proprietarul cele mai mari rețele de vânzări a automobilelor din țară, Sergiu Visan, ar fi fost reținut pe Aeroportul Internațional Chișinău cu 100 000 de lire sterline nedeclarate.

Sergiu Visan, proprietarul cele mai mari rețele de vânzare a auotmobilelor și pieselor auto „INTERAUTO”, ar fi prins astăzi pe Aeroportul Internațional Chișinău cu 100 000 de lire sterline nedeclarate, echivalentul a 2.428.520 de lei conform cursului oficial.

Sursele Deschide.MD susțin că Visan ar fi încercat să părăsească R.Moldova cu această sumă de bani pe care nu i-a declarat. În acest caz a fost inițiată o cauză penală.

Poliția de Frontieră a venit cu informații oficiale, despre reținerea proprietarului „Interauto” pe Aeroportul Internațional Chișinău. Potrivit unui comunicat de presă, banii, în suma de 100 mii euro și o mie de lire sterline, au fost depistați de către polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău în timpul controlului de securitate, în această dimineață.

 

Un bărbat în vârstă de 43 de ani urma să ajungă la Istanbul, Turcia, însă a fost reținut pentru verificări suplimentare după ce în timpul controlului de securitate angajații Poliției de Frontieră au observat mai multe bancnote în bagajul de mână. Mijloacele bănești au fost ridicate și transmise autorității vamale din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău pentru efectuarea procedurilor ulterioare.

 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata