PSRM: „Maia Sandu ne vinde țara străinilor”

„Din cauza Maiei Sandu, nu au fost majorate salariile medicilor. Prin acțiunile sale, Maia Sandu a stopat subvenționarea. Oamenii văd și înțeleg acest lucru. Maia Sandu ne vinde țara străinilor. Asta e starea pe care o resimțim”. Cel puțin asta reiese dintr-o declarație făcută de mai mulți deputați PSRM, după ce Maia Sandu a refuzat să promulge mai multe proiecte de lege dubioase adoptate de fosta majoritate parlamentară PSRM-Șor.

Socialiștii spun că Maia Sandu acționează în interese țărilor străine.

În locul merelor poloneze și produselor ucrainești, produsele noastre lipsesc de pe rafturile din supermarketuri. Noi am vrut să protejăm, dar Maia Sandu a respins această lege, la indicația patronilor săi străini. Fermierii sunt supărați pe Maia Sandu. Piața e plină de produse de import, protejate de Maia Sandu. Ea protejează străinii. A mers la Berlin, unde a semnat un acord prin care moldovenii pot să meargă la muncă în Germania, forțându-i pe moldoveni să plece din țară și să lase pământurile în paragină”, susține Alla Darovanaia.

„Până acum, nu a fost oferit cetățenilor ajutorul promis, cel de 450 de lei, preconizat pentru achitarea facturilor la consumul de energie electrică. Maia Sandu a ușurat buzunarele cetățenilor”, a mai declarat aceasta.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata