PSRM nu va vota Guvernul Grosu. „Este un guvern „fake”

Este o acțiune politică sterilă, când candidatul la funcția de prim-ministru este înaintat de formă, nu pentru a conduce țara, ci pentru a declanșa anticipate.

Oamenii mor, iar Maia Sandu continuă să pună la încercare grea pentru cetățeni. Care este soluția Maia Sandu? Anticipate? 100 de zile în care singura schimbare în care oamenii mor, își pierd locurile de muncă, iar prețurile la carburanți au luat-o razna.

Moldova este o țară în prag de faliment. Poate fi și mai rău, pentru că Maia Sandu are grijă de anticipate, nu de oameni. În loc să fie aprobată soluția noastră, Maia Sandu preferă să joace pe altceva.

În realitate, ei nu vor să guverneze, nu au oameni competenți. Noi, socialiștii, considerăm că miza trebuie să fie guvernarea profesionistă. Nu vom participa la această simulare.

PSRM nu va vota pentru Guvernul Grosu. Noi avem deja un candidat – domnul Golovatiuc. El este un candidat veritabil.

Igor Grosu este un candidat „fake”. În capul lor este doar lockdown. Vor închide țara. Nu putem vota pentru candidatul fake Grosu, pentru că asta ar însemna să ne batem joc de cetățeni. PSRM nu vrea să facă jocuri. Vrem un fuvern competent pentru o perioadă scurtă, apoi să mergem la anticipate.

El nu poate fi votat, pentru că a făcut parte din guvernul lui Filat. PSRM nu va vota candidatul fake al Maiei Sandu.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata