Redeschiderea străzii Albișoara, amânată

Primăria municipiului Chișinău informează că primul tronson de reabilitare a carosabilului din strada Albișoara, în perimetrul Iurii Gagarin – Ismail, va fi redeschis odată cu aplicarea marcajului rutier și finalizarea lucrărilor de amenjare a zonei conform proiectului aprobat.

Or, mai anunță autoritățile locale, această decizie a fost luată în contextul în care, din cauza lipsei marcajului rutier și a carosabilul nou renovat, șoferii comit încalcări ale regulamerntului circulației rutiere, în special a  regimului de viteză. În acest sens, pe parcursul ultimelor zile, de către reprezentanții Inspectoratului Național de Patrulare au fost întocmite mai multe procese verbale de contravenție.

Strada Albișoara va fi renovată etapizat, iar proiectul prevede asfaltarea părții carosabile, amenajarea trotuarelor și modernizarea iluminatului public stradal, a rețelei de apeduct și termoficare, precum și schimbarea a două tronsoane de canalizare. De asemenea, va fi curățată rețeaua de canalizare a apelor pluviale.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata