Replica lui Litvinenco pentru Comuniști și Socialiști: „Pe mine nu mă interesează ce vor pierde politicienii alungaţi de la guvernare pentru că şi-au bătut joc de ţară”

Sergiu Litvinenco, ministrul Justiției, a venit cu o replică, într-o postare pe o rețea socială, pentru Comuniști și Socialiști, care au depus o moțiune simplă împotriva sa, acuzându-l de acțiuni de subjugare a justiției.

Văd că socialiști și comuniști au înaintat împotriva mea moțiune simplă la Parlament. Ce să zic? Evident că, deoarece este un instrument constituțional, îi voi da curs așa cum prevede legea. Pe fond – voi vedea ce mi se impută și voi răspunde punctual la totul. Dar dincolo de toate, precum am mai spus, drumul spre o justiție dreaptă și o luptă veritabilă împotriva corupției nu va fi ușor. Tare mulți au fost, sunt și vor fi împotrivă. Pentru că au ce pierde. Dar pe mine nu mă interesează ce vor pierde politicienii alungaţi de la guvernare pentru că şi-au bătut joc de ţară decenii întregi. Pe mine mă interesează ceea ce-și doresc majoritatea cetățenilor acestei țări. Și anume un stat puternic, cu instituții funcționale, unde cei care fură de la oameni să fie deferiți justiției. Și voi face anume ceea ce-și doresc cetățenii. Punct”, a scris Litvinenco pe o rețea socială.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata