Revenco, ministrul de Interne: „Trebuie să redobândim încrederea societății în poliție și creșterea gradului de siguranță comunitară”

Ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, a participat la o ședință de lucru cu efectivul Inspectoratului Național de Securitate Publică. În cadrul ședinței au fost puse în discuție cauzele numărului mare de accidente rutiere, harta situațională a accidentelor, precum și posibilele soluții pe termen mediu și lung pentru ridicarea nivelului de siguranță rutieră.
În mesajul său, Ana Revenco a menționat rolul INSP în menținerea și restabilirea ordinii publice, asigurarea securității circulației rutiere, crearea unui climat de siguranță în societate, precum și importanța profesionalismului angajaților. „Obiectivele pe care trebuie să le realizeze absolut toți angajații Poliției Naționale sunt redobândirea încrederii societății în poliție și creșterea gradului de siguranță comunitară prin acordarea serviciilor de calitate populației”, a punctat doamna ministru.
Ministrul Afacerilor Interne și-a exprimat deschiderea spre noi abordări care să contribuie la sporirea siguranței cetățenilor, reducerea infracționalității și la intervenții operative în situațiile de criză.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata