Reveniri de senzație în Liga Europei

Borussia Dortmund și Lokomotiv Moscova au reușit două victorii de senzații în cadrul turului șaisprezecimilor de finală ale Ligii Europei.
Prima grupare a câștigat cu 3-2 contra lui Atalanta, după ce a fost condusă cu 1-2. Schurrle a deschis scorul, ca mai apoi, Ilici, cu o dublă, să-i aducă pe italieni în avantaj. Totuși, rezultatul final a fost stabilit de Batshuayi, care și-a trecut în cont două reușite, ultima, chiar în minutele de prelungiri.
De partea cealaltă, Lokomotiv, fosta adversară a lui Sheriff din cadrul Grupelor Ligii Europei, a dispus, tot, scor 3-2 de Nice. Francezii au condus cu 2-0, ambele goluri fiind marcate de Balotelli. Fernades a redus din diferență, dintr-un penalty, în minutul 45. După reluare, gazdele au rămas în inferioritate numerică după ce Coly a văzut roșu direct. Oaspeții au profitat din plin de acest lucru. Iar Fernades, cu alte două reușite, le-a adus victoria moscoviților.
Și tot joi aseară, principalele favorite la adjudecarea trofeului, Arsenal și Atletico Madrid au trecut cu 3-0 de Ostersunds, respecitv cu 4-1 de Copenhaga, echipă ce s-a calificat în această rundă, în detrimentul campioanei Moldovei.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata