Rusia își schimbă strategia: Ministerul Afacerilor Interne a spus ce o așteaptă pe Ucraina în viitorul apropiat

Federația Rusă își schimbă strategia. În viitorul apropiat va încerca să dea lovituri cu rachete în diferite părți ale Ucrainei.

Acest lucru a fost anunțat de consilierul șefului Ministerului Afacerilor Interne, Vadim Denisenko, în emisiunea știrilor naționale.

Potrivit lui Denisenko, la sfârșitul lunii martie, ocupanții au atacat depozitele de petrol din Lvov, Dubno și Luțk. Având în vedere acest lucru, putem vorbi despre schimbarea strategiei operațiunilor militare ale Rusiei.

„Ei bine, despre depozitele de petrol, aș adăuga mai multe despre depozitele de alimente. Putem spune că aceasta nu este o tactică, ci o strategie. Aceasta este o schimbare a strategiei operațiunilor militare ale Rusiei în general”, a remarcat consilierul ministrului. .

Potrivit lui Denisenko, acum, sarcina principală va fi dispersarea atât a produselor alimentare, cât și a produselor petroliere.

„Cred că vom putea face acest lucru, iar pagubele care au fost deja făcute nu sunt, în principiu, atât de critice pentru campania de semănat, pentru armată și pentru Ukrzaliznytsia, principalii consumatori de combustibil”, a adăugat acesta.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata