Salvatorii continuă să curețe nămolul

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a continuat și astăzi lucrările de lichidare a consecințelor provocate de ploaia abundentă care marți a făcut ravagii în partea de Sud a țării.

Potrivit IGSU, pentru lucrări de pomparea a apelor din gospodării, dar și înlăturarea nămolului din ogrăzile oamenilor au fost mobilizați 155 de oameni cu 33 unități de tehnică.

Și asta după ce ieri, zeci de salvatori, polițiști, carabinieri, soldați și reprezentanți ai autorităților publice locale s-au mobilizat, efectuând lucrări de curățare a nămolului în 27 de gospodării din orașul Comrat. Totodată, au fost eliberate de deșeuri patru fântâni, iar mai multe porțiuni de drum local au fost curățate de nămol.

Tot ieri, Serviciul de Intervenție Gaze a efectuat lucrări de restabilire a conductelor de alimentare cu gaze naturale, fiind reconectați la alimentarea cu gaze 392 de consumatori.

Amintim că în urma precipitațiilor abundente care au căzut marți, sute de case și zeci de drumuri locale din partea de Sud a țării au fost inundate.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata