Start etapei a XIII-a din Divizia Națională

Etapa cu numărul XIII din Divizia Națională debutează mâine, cu meciul dintre Codru și Petrocub, partidă a cărui start va fi dat la ora 15:00.

Tot mâine, cu începere de la ora 18:00, Milsami și Sfântul Gheorghe se vor întâlni la Orhei, în primul derby al etapei. Amintim că în primul meci dintre cele două echipe din această stagiune, „Sfinții” s-au impus pe teren propriu cu 3-1.

Runda a XIII-a va continua sâmbătă, când sunt programate partidele, Florești – Dacia-Buiucani, de la ora 15:00, și Zimbru – Sheriff, de la ora 18:00. Menționăm că „El Clasico de Moldova” se va disputa pe stadionul „Zimbru” din Chișinău.

Ultimul meci din cadrul rundei se va juca duminică, când, de la ora 15:00, Dinamo-Auto va primi vizita Speranței Nisporeni.

Ulterior, Divizia Națională va intra într-o nouă mini-vacanță ca urmare a următoarelor două meciuri pe care naționala Moldovei urmează să le dispute în Liga Națiunilor, precum și a amicalului cu Italia. Astfel, primul eșalon va reveni, cu etapa a XIV-a, pe 16 octombrie.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata