Săptămâna debutează cu vreme închisă. Prognoza meteo pentru ziua de marți

Primele zile ale acestei săptămâni ne vor aduce vreme preponderent închisă, informează Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Astfel, în următoarele 24 de ore, cerul va fi parțial înnorat, iar pe întreg teritoriul țării sunt așteptate ploi, care vor cădea în cantități mari.

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă a anului, chiar dacă, marți, vor fi mai răcoroase decât cele resimțite astăzi. Vântul va bate tare, în rafale de până la 20 m/s.

Legat de valorile termice, potrivit sinopticienilor, mâine, maxima resimțită, la Nord, va urca până la +7 grade, în Centrul Moldovei și în Capitală, temperatura aerului va atinge +10 grade Celsius, iar în partea de Sud a țării se va situa în jurul valorii de +12 grade.

Noaptea, minimele vor oscila între +2 și +6 grade Celsius.

În zilele următoare, valorile termice vor mai urca câteva grade, apropiindu-se tot mai mult de media normală pentru jumătatea lunii aprilie. Cerul va fi parțial înnorat, pe arii restrânse vor mai cădea ploi scurte, iar vântul va bate moderat, cu posibile intensificări.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata