Scandal pe strada Petricani. Cinci femei s-au dat în spectacol

Cel puțin opt echipaje de poliție au reținut mai multe persoane implicate în trafic pe o stradă din Chișinău. Imaginile au fost surprinse de martori oculari și plasate pe o rețea socială.

Totul ar fi început după ce o șoferiță de 19 ani, fără permis de conducere, a fost trasă pe dreapta pentru că a ignorat semnalul semaforului.

Tânăra se deplasa la volanul unui automobil cu plăcuțe de înmatriculare din stânga Nistrului. Aceasta a fost trasă pe dreapta de un echipaj de patrulare, după ce a ignorat semnalul semaforului. Oamenii legii i-au cerut să prezinte permisul de conducere, iar aceasta a refuzat. Ulterior, din automobil au coborât alte trei femei, care erau pasagere, printre care și mama șoferiței de 19 ani, și au început să-i filmeze și să-i insulte pe oamenii legii, manifestând un comportament neadecvat și agresiv.

Polițiștii le-au somat să înceteze acțiunile huliganice, iar acestea nu s-au conformat, ci din contra i-au înconjurat pe agenții de patrulare și au început să-i tragă de uniformă și să-i insulte, iar aceștia au fost impuși să aplice echipamentul special din dotare, gazul lacrimogen și cătușele. Toate cele cinci persoane, inclusiv șoferița și mama ei, au fost escortate la sectorul de poliție, iar ultimele două s-au ales cu procese contravenționale.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata