Secretarul general al PCRM: „Partidul nostru va scoate Moldova din criză”

Moldova s-a reîntors la criza anilor 2000 și acum sunt necesare aceleași forțe politice care au rezolvat situația de atunci, inclusiv de Partidul Comuniștilor. O spune secretarul Comitetului Central al PCRM, Constantin Starîș, în cadrul unei emisiuni de la NTV Moldova, unde comunistul a explicat și motivul reîntoarcerii colegilor lui în politica activă.

 (Constantin Starîș, secratul Comitetului Central PCRM)

„Atunci s-a întâmplat ce s-a întâmplat, datorită unei voințe politice și organizatorice a PCRM-ului, îndeosebi în persoana lui Vladimir Voronin, brusc, în câteva luni a fost distrusă criminalitatea, s-a aprins lumina, banii nu se mai plăteau în galoși, iar salariile și pensiile au crescut foarte repede. Trebuie de reîntors la toate acestea, fir-ar dracului. Ce să facem pentru că suntem din nou acolo”.

Iar pentru faptul că Moldova a ajuns, din nou, în genunchi, este de vină doar dreapta din politica noastră, crede Starîș.

(Constantin Starîș, secratul Comitetului Central PCRM)

„Noi acum ne-am întors în anii 2000, iar acest lucru se vede în orice, prin situația demogragică, garanțiile sociale care nu sunt, pandemia a înrăutățit și mai mult situația, iar noi înțelegem care este prețul acestor optimizări, începând cu școlile și terminând cu spitalele. Noi înțelegem că acum, în această Situația de Urgență, nimic nu funcționează cum ar trebui, iar toate acestea se întâmplă din cauza dreptei”.

Partidul Comuniștilor va participa în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie, într-un Bloc politic, alături de Partidul Socialiștilor, liderul PCRM, Vladimir Voronin fiind în primul în lista candidaților pentru funcția de deputat în viitorul Legislativ.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata