VIDEO//Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, și-a căsătorit fiica mai mare la o vinărie de lux

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, și-a căsătorit fiica mai mare. Ceremonia a avut loc departe de ochii jurnaliștilor, la o vinărie de lux din țară.

Imagini de la nuntă au fost publicate pe pagina sa de Facebook chiar de soția procurorului general, care ulterior a șters postarea, potrivit tv6.md.

Țvetana Curdova, soția procurorului general, Alexandr Stoianoglo, a publicat la amiază un video scurt pe pagina sa de Facebook de la nunta fiicei sale mai mari, Cristina. Tinerii însurăței apar pe fondalul unei vițe de vie, sub o arcă din flori, iar mireasa este îmbrăcată într-o rochie de tip sirenă.

Nu se știe exact când a avut loc ceremonia, însă din postarea acesteia se vede că evenimentul a avut loc la o vinărie de lux din raionul Ștefan Vodă, unde poți ateriza chiar și cu un avion de mici dimensiuni.

TV6 a luat legătura cu soția procurorului general care a confirmat că nunta a avut loc, dar a refuzat să ofere alte detalii.

Ulterior, Țvetana a șters imaginile video pe care le-a publicat pe rețelele de socializare.

Recent, autoritățile au permis organizarea petrecerilor, inclusiv a nunților, cu participarea a cel mult 50 de persoane.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata