Șeful Serviciului Vamal și-a dat demisia

Astăzi, 01 septembrie, Directorul Serviciului Vamal și-a depus cererea de demisie din funcție. În acest context, Sergiu Burduja transmite funcționarilor vamali următorul mesaj:
„Am avut oportunitatea să lucrez în ultimii doi ani cu o echipă foarte bună, formată din oameni profesioniști și entuziaști.
Mulțumesc, dragi colegi, pentru dedicația cu care v-ați făcut munca în perioada marcată de pandemia COVID-19! Vă mulțumesc pentru că mi-ați oferit credit de încredere și pentru că ne-am sprijinit reciproc în realizarea unui șir de obiective frumoase!
Aduc sincere mulțumiri și colegilor din cadrul Ministerului Finanțelor pentru buna colaborare, dar și tuturor partenerilor de dezvoltare pentru suportul oferit în implementarea mai multor proiecte de modernizare”, a declarat acesta.

 

Sergiu Burduja a fost numit director interimar al Serviciului Vamal în 2019, fiind prezentat atunci angajaților instituției de către viceprim-ministrul Serghei Pușcuța. 

Sergiu Burduja a deținut funcția de consilier al Ministrului Finanțelor și a fost șef al Direcției control financiar și audit din cadrul instituției.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata