Serghei Cebotari: „FCSG s-a prezentat bine în Liga Europei”

Preliminariile Ligii Europei au fost o șansă extraordinară pentru a ne demonstra că suntem capabili să evoluăm bine și în fața unor adversari cu o experiență internațională bogată. La această concluzie a ajuns antrenorul principal al lui Sfântul Gheorghe Suruceni, Serghei Cebotari, care, într-o intervenție video, a mai spus că este mândru de cum s-au prezentat toți membrii clubului la prima prezență în Cupele Europene.

„Da, a fost o experiență mare pe care a acumulat-o echipa noastră, mai ales că a fost și primul de acest fel. Mulți dintre băieți au evoluat pentru prima dată la nivel internațional. Totuși, cel mai important lucru a fost că noi am crezut că putem juca împotriva unor echipe puternice.”

Totodată, antrenorul „Sfinților” a ținut să menționeze că și el a trăit emoții unice, victoria obținută în meciul cu Șahtior Soligorsk fiind cea mai mare din cariera sa de antrenor.

„Bineînțeles că în acest moment este cel mai mare succes. Eu am mai lucrat și alături de Zaria Bălți în turul doi al Ligii Europei, dar în funcție de antrenor general, în mod sigur, pe care nu-l voi uita.”

Ce ține de meciul cu Partizan, și în acest caz Cebotari și-a lăudat elevii, reiterând doar că regretă mult că greșeli mari de arbitraj se fac și la nivel internațional, nu doar în fotbalul din Moldova.

Amintim că, la prima sa prezență în Cupele Europene, Sfântul Gheroghe Suruceni a fost eliminată din turul II preliminar al Ligii Europei, după ce a cedat cu 0-1 în fața lui Partizan Belgrad, într-un meci a cărui soartă a fost decisă în minutul 114, când Natcho a realizat un penalty controversat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata