Sfântul Gheorghe continuă pregătirile

Sfântul Gheorghe Suruceni este în plin proces de pregătire pentru reluarea sezonului competițional 2020-2021. Revenită din vacanță săptămâna trecută, vicecampioana Moldovei trage din greu pentru a-și recăpăta forma bună de odinioară.

În primul său interviu din 2021, antrenorul „Sfinților”, Serghei Cebotari a declarat că elevii lui vor continua seria antrenamentelor la „Joma Arena”, iar din 20 ianuarie vor intra în cantonament, la baza sportivă „Zimbru”.

„Vedem că băieților le-a fost dor de fotbal, după o lună și jumătate de pauză. Au revenit cu o bună dispoziție, cu o dorință mare de a începe acest proces. Sperăm că așa va fi nu doar acum, ci și în următoarele perioade de pregătire, precum și atunci când vor reveni pe terenul de fotbal.”

La rândul lor, jucătorii Sfântului Gheorghe au spus că sunt gata să lucreze mult în această perioadă, pentru ca mai apoi munca să le fie răsplătită cu rezultate mari.

„Este foarte bine. Ne încadrăm în program. Primele antrenamente sunt mai ușoare și după asta, pas cu pas, vom reveni la forma maximă. Acum este foarte important să respectăm cu strictețe programul, să tragem din greu, pentru că în cât mai scurt timp să ne recăpătăm forma bună.”

Menționăm că în această iarnă, Sfântul Gheorghe a semnat deja cu trei jucători noi, românul, Daniel Vadrariu și moldovenii, Alexandru Osipov, respectiv Teodor Lungu, după ce anterior s-a despărțit de Alexandru Vremea, Valerii Stepanenko, Rienat Mochuliak și Cassius Vinicius.

Sfântul Gheorghe Suruceni are programat primul meci oficial din 2021 pe 20 februarie, când va disputa restanța din etapa a XI-a cu Sheriff Tiraspol.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata