Sfântul Gheorghe – Petrocub Hîncești, meciul de deschidere al etapei a V-a

Turul rundei a doua din Super Liga moldovenească la fotbal își va disputa sâmbătă ultima etapă, iar meciul de deschidere al acesteia va fi cel dintre Sfântul Gheorghe și Petrocub Hîncești. Cele două echipe se vor întâlni la Chișinău, pe Stadionul „Zimbru-2”, cu începere de la ora 15:00.

Potrivit organizatorilor partidei, accesul fanilor va fi posibil doar în baza biletelor, care vor fi puse în vânzare în ziua meciului, la Casele Arenei „Zimbru”. Prețul unui tichet este de 50 de lei.

Sfântul Gheorghe vine după înfrângerea suferită contra lui Sheriff, 0-1, iar Petrocub – după victoria adjudecată în fața lui Zimbru, 3-2. Se anunță un meci extrem de echilibrat, ținând cont că, în ultimele cinci întâlniri directe, fiecare grupare a ieșit învingătoare de două ori, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Etapa a cincea va continua de la 18:00, când sunt programate duelurile: Zimbru Chișinău – CSF Bălți și Sheriff Tiraspol – Milsami Orhei. Întâlnirea dintre „Viespi” și „Vulturi” va putea fi urmărită și în direct, la Național 4.

După primele patru runde disputate, Sheriff este prima în clasament, cu punctaj maxim, Petrocub a doua, cu șapte puncte, iar podiumul este completat de Zimbru, cu patru puncte. Bălți și Sfântul Gheorghe au câte trei, iar Milsami – două.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata