Vremea se va răcori în următoarele zile. Ce temperaturi vom avea de Paște

Sfârșitul de săptămână ne aduce o nouă răcorire a vremii, informează Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Mai exact, sâmbătă, cerul va fi parțial înnorat, iar soarele nu va mai încălzi la fel de puternic ca și astăzi, respectiv temperatura aerului va coborî câteva grade. De asemenea, în Moldova vor reveni și ploile de scurtă durată. De această dată însă, precipitațiile vor fi însoțite de tunete și fulgere. Vântul va bate moderat, cu posibile intensificări. 

În aceste condiții, maxima resimțită, la Nord, va urca până la +13 grade, în Centrul Moldovei și în Capitală, temperatura aerului va atinge +16 grade Celsius, iar în partea de Sud a țării se va situa în jurul valorii de +17 grade.

Noaptea, minima va oscila între +3 și +7 grade Celsius.

Duminică și în debutul săptămânii viitoare, ținând cont că, cerul va rămâne înnorat, iar precipitațiile de scurtă durată vor mai cădea temporar și pe arii restrânse, valorile termice vor mai coborî câteva grade, rămânând sub media normală pentru această perioadă a anului. Vântul va bate moderat, cu posibile intensificări.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata