Sfântul Gheorghe și-a reluat antrenamentele

După pauza forțată din cauza pandemiei de COVID-19, vicecampioana Moldovei, Sfântul Gheorghe Suruceni a revenit pe terenul de fotbal.

Astfel, respectând protocolul medical realizat de Federația Moldovenească de Fotbal, conform Hotărârilor Comisiei Naționale de Sănătate Publică, „Sfinții” și-au reluat pregătirile pentru startul Diviziei Naționale, sezonul 2020, continuării Cupei Moldovei, ediția 2019-2020 și a debutului în preliminariile Ligii Europei, sezonul 2020-2021.

De menționat că la prima sesiune de pregătire din această vară, condusă de antrenorul principal, Serghei Cebotari, s-au prezentat toți cei 22 de fotbaliști. Inițial, acestora le-a fost măsurată temperatura și le-au fost aduse la cunoștință toate normele sanitar-epidemiologice aplicabile pentru reducerea și răspândirea pandemiei de COVID-19, după care, împărțiți în grupuri de câte șase, aceștia au efectuat un șir de exerciții ușoare.

Amintim că marți, Stadionul de la Suruceni, acolo unde s-a desfășurat prima sesiune de pregătire și unde echipa se va antrena și-n continuare, a fost omologat de Ministerul Educației pentru desfășurarea antrenamentelor în aer liber, începând cu 1 Iunie curent.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata