Sfântul Gheorghe și Petrocub pornesc cu șanse egale

Sfântul Gheorghe Suruceni și Petrocub Hâncești pornesc cu șanse egale la adjudecarea Cupei Moldovei, ediția 2019-2020, notează fmf.md.
Potrivit Federației Moldovenești de Fotbal, care face referire la istoria confruntărilor directe dintre cele două echipe, Sfântul Gheorghe are mai multe victorii, în timp ce Petrocub – un golaveraj mai bun.

Amintim că cele două echipe s-au întâlnit pentru prima dată, pe 22 iulie 2018, într-un meci din cadrul Diviziei Naționale, câștigat de „Sfinți” cu 2-0. De atunci bilanțul total al întâlnirilor directe în competițiile oficiale organizate de FMF este de cinci victorii pentru „Roș-Albaștri”, patru pentru „Alb-Negri” și patru remize. De menționat că Petrocub a marcat de 20 de ori, în timp ce Sfântul Gheorghe a înscris cu două goluri mai puține.

Cu toate acestea, niciuna dintre cele două grupări nu au obținut până acum vreun trofeu oficial, Cupa Moldovei fiind cea mai oportună șansă de-a sparge gheața.

Sfântul Gheorghe Suruceni și Petrocub Hâncești vor evolua în această seară în Finala Cupei Moldovei, meci care va fi transmis de postul nostru de televiziune, Național 4, cu începere de la ora 21:00.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata