Sfântul Gheorghe și Petrocub sunt gata pentru finală

Sfântul Gheorghe Suruceni și Petrocub Hâncești sunt pregătite sută la sută pentru finala Cupei Moldovei, ediția 2019-2020. Astfel, cu o zi înainte de marele meci, antrenorii celor două echipe au declarat că nimic nu este imposibil în drumul spre primul trofeu oficial din acest an, dacă crezi în forțele proprii.

„Nu o să compar finala Cupei Federației cu finala Cupei Moldovei. Sunt două competiții diferite, cu o motivare diferită, cu un trofeu diferit. Cert este un lucru, băieții vor lupta cu toate forțele pentru a câștiga primul trofeu, primul trofeu oficial din acest an.”

„Ne așteaptă o finală interesantă. În viziunea mea întâlnim un adversar destoinic, organizat la toate capitolele. Știu că va fi dificil, dar nu imposibil. Ne dorim foarte mult victoria și sper să placă, în primul rând, meciul la telespectatori și sper după acest meci să mergem cu capul sus.”

Amintim că ultima dată, Sfântul Gheorghe și Petrocub s-au întâlnit, pe 7 martie, în ultimul act al primei ediții a Cupei Federației, competiție câștigată de gruparea din Suruceni, după o victorie repurtată cu 2-0.

Finala Cupei Moldovei, ediția 2019-2020, se va disputat marți, 30 iunie, pe terenul „Zimbru” și va fi transmisă în direct de postul nostru de televiziune, Național 4, începând cu 21:00.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata