Sheriff, fără adversară în Divizia Națională

Campioana Moldovei în exercițiu, Sheriff și-a trecut în cont a șasea victorie consecutivă în Divizia Națională, după ce duminică a umilit-o cu 6-0 pe rivala sa din Tiraspol, Dinamo-Auto.

Viespile” au deschis scorul în minutul 23, prin Wilson și l-au majorat la ultima fază a primei reprize, când Castaneda a marcat, după două faze monumentale rate de colegii lui.

La jumătatea părții secunde, Abang a punctat pentru 3-0. Ulterior, Sheriff s-a instalat total la cârma meciului, în minutul 71, când Fedorov a fost eliminat. Cu un om în plus, „Galben-Negrii” au mai înscris încă de trei ori până la final, prin N’Diaye și Abang, de două ori, jucător care astfel și-a trecut în cont tripla.

Deși echipa lui a învins categoric, Zoran Zekic a declarat că disciplina continuă să facă probleme în jocul lui Sheriff.

„Desigur că mai sunt încă multe probleme, iar cea mai mare pare a fi disciplina. Noi trebuie să înțelegem că eu nu trebuie să repet acest lucru în fiecare zi.”

La rândul său, Alexandr Camaldinov a dat vina pe ghinion.

„ –În prima repriză, cred eu, am jucat la egalitate. –Cum își va reveni echipa în urma acestei reprize? – Avem în față o săptămână, timp în care vom rezolva tot și băieții își vor reveni după accidentări, nu cred că sunt serioase accidentările, dar trebuie să-și revină. ”

După șase etape, Sheriff continuă să conducă detașat în Divizia Națională, cu punctaj maxim, în timp ce Dinamo-Auto rămâne pe poziția a cincea, cu nouă puncte.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata