Socialiștii și-au ales noii membri ai organului de conducere

Consiliul Republican al Partidului Socialiștilor a ales componența Comitetului Executiv al formațiunii. În conformitate cu noul statut, Comitetul Executiv este organul colegial de conducere al partidului pentru un mandat de 4 ani. Din componența noului organ de conducere al PSRM fac parte: Vlad Batrîncea, Olga Cebotari, Grigore Novac, Adela Răileanu, Maxim Lebedinschi. Ulterior, Comitetul Executiv al partidului l-a ales pe Vlad Batrîncea în calitate de secretar executiv al PSRM, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al PSRM, în cadrul ședinței de la sfârșitul săptămânii trecute, membrii Consiliului Republican al partidului au făcut o analiză a situației social-politice din Republica Moldova și au exprimat îngrijorări profunde în legătură cu numeroasele crize prin care trece țara.

„Criza energetică, care a dus la dublarea sau chiar la triplarea facturilor consumatorilor finali de gaz natural și creșterea semnificativă a facturilor la agentul termic, precum și scumpirea cărbunilor, lemnelor de foc, reprezintă o lovitură dură aplicată de regimul de la guvernare întregii societăți”, se arată în comunicatul PSRM.

Consiliul Republican al PSRM mai declară că „scumpirile zilnice ale benzinei și motorinei s-au transformat într-un adevărat “serial de groază” pentru cetățenii noștri, care privesc cu multă îngrijorare la ziua de mâine. Scumpirea tuturor produselor, inclusiv a celor de primă necesitate, pâinea și lactatele, a înregistrat cote pe care Moldova nu le-a mai văzut din anii 90 ai secolului trecut”.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata