Socialiștii și comuniștii au anunțat că boicotează ședința Parlamentului, din cauza reținerii lui Alexandru Stoianoglo

Socialiștii și comuniștii au anunțat că boicotează ședința Parlamentului, din cauza reținerii lui Alexandru Stoianoglo. Vlad Batrâncea a spus că vrea să verifice conexiunea la Internet la Ambasadele străine și să afle reacția lor pe margine a ce se întâmplă.

Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor cer eliberarea imediată a Procurorului general, Alexandr Stoianoglo. Ei au criticat modul în care a fost suspendat și reținut Procurorul general. Deputatul Vlad Batrîncea a repetat că duminică va fi organizat un protest civic în apărarea democrației și statului de drept. Vlad Batrîncea: „Condamnăm stilul banditesc în care s-au acționat în raport cu Stoianoglo și soția acestuia.”

Deputații BCS se arată nedumeriți de lipsa recțiilor din partea diplomaților străini acreditați în Republica Moldova. Deputatul Vlad Batrîncea a precizat că ieri au fost expediate scrisori la Consiliul Europei, dar și alte structuri internaționale, pentru a cere reacție la modul în care a fost reținut Procurorul general.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata