Târgul de Cariere, ediția 2019

Veste bună pentru moldovenii care sunt în căutarea unui loc de muncă sau doresc să și-l schimbe pe actualul. Târgul de Cariere Chișinău, cel mai mare eveniment de recrutare din țară, anunță o nouă ediție.

Potrivit organizatorilor, domeniile din care provin companiile ce vor oferi locuri de muncă sunt diverse, de la Retail, Resurse Umane, Inginerie sau Financiar-Bancar și până la Turism, Contabilitate, Consultanță și IT, posturile disponibile și numărul acestora crescând constant de la un sezon la altul.

De menționat că față de edițiile trecute ale Târgul de Cariere Chișinău, acum aceasta va include și joburi part-time și internship-uri pentru anumite companii. De asemenea, este bine de știut că, evenimentul reprezintă și cea mai mare și complexă rețea de recrutare a forței de muncă din România și Moldova.

Târgul de Cariere, la care sunt așteptate peste 50 de companii și aproximativ 5 mii de candidați, se va desfășura în perioada 1-2 noiembrie, în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”.

Potrivit datelor oficiale, în prezent, numărul oficial al șomerilor este de aproximativ 40 de mii de persoane.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata