Tauber: „PAS are înțelegeri cu Grigorișin, pentru ca acesta să se retragă, iar în locul lui să vină Marcoci”

Marina Tauber, candidatul Partidului Șor la Primăria de Bălți, spune că se încearcă excluderea sa din cursa electorală, iar în spatele acestei „scheme” ar sta PAS, care, prin intermediul Comisiei Electorale Centrale, încearcă să-l baloteze pe Marcoci, chiar dacă acesta a ocupat locul trei la scrutin. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă.

„Mă adresez în primul rând la bălțeni. Bălțenii sunt victimele unei diversiuni. Vreau să vă spun că voi vorbi foarte scurt. Vorba este despre intenția autorităților centrale, împreună cu cei care iau decizii în Bălți, au decis să mă excludă din cursa pentru alegeri. Împotriva mea au fost îndreptate mai multe acțiuni de defăimare. Grigorișin, chipurile, contracanditatul meu și Marcoci fac acum o echipă.

De fapt, la alegerile din Bălți, guvernarea a avut doi candidați – Grigorișin și Marcoci. Puterea folosește o tactică, iar Grigorișin a ales să fie „idiotul util”. Ei încearcă cu orice preț să mă excludă din cursa electorală.

Este de la sine înțeles că eu voi câștiga alegerile. PAS are înțelegeri cu Grigorișin, pentru ca acesta să se retragă, iar în locul lui să vină Marcoci. Grigorișin este un „trădător”, a afirmat Tauber.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata