Trei companii aeriene lansează curse directe spre Chișinău

Trei companii aeriene lansează curse directe spre Chișinău. Anunțul a fost făcut astăzi de Aeroportul Internațional Chișinău.

Astfel, Southwind Airlines va opera, din 8 august până la 1 noiembrie 2023, curse charter de pe Aeroportul Internațional Chișinău spre Antalya. Conexiunea cu Antalya este una dintre cele mai populare destinații printre călătorii din regiunea noastră. Aeroportul din Antalya are legătură directă cu mai mult de 140 aeroporturi – și pe această direcție se formează conexiuni comode și prin alte puncte intermediare.

Totodată, Israir va opera zboruri directe regulate de pe aeroportul nostru spre Tel Aviv, din 29 octombrie 2023, în fiecare zi de luni, miercuri, joi și duminică.

Cea de-a treia companie este Azerbaidjan Airlines – AZAL, care va opera zboruri directe regulate spre Baku, Heydar Aliyev airport, din 15 septembrie 2023, în fiecare zi de luni și vineri. Baku este una dintre cele mai frumoase destinații turistice din regiunea Caucazului, un oraș cu o istorie bogată și o arhitectură impresionantă, care oferă o varietate de atracții turistice.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata