Un cetățean moldovean care încerca să ajungă acasă și-a găsit sfârșitul în mașină

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Republica Moldova, și-a găsit sfârșitul sâmbătă dimineață, pe raza comunei Dumbrăveni, în timp ce era pasager în mașina condusă de un concetățean, scrie Monitorul de Suceava.

După ce au stat de vorbă cu bărbatul de la volan, polițiștii au aflat povestea tristă din ultimele zile a bărbatului în vârstă de 61 de ani.  Pe 10 iunie, în jur de ora 9.00, Poliția orașului Salcea a fost sesizată prin 112 despre faptul că la intrarea în comuna Dumbrăveni un cetățean este mort într-o mașină.

Autoturismul VW Golf a fost găsit la intersecția DN 29 Suceava – Botoșani cu un drum neclasificat. În interior se afla corpul neînsuflețit al unui bărbat, pasager, ulterior stabilindu-se că este vorba de un cetățean moldovean în vârstă de 61 de ani.  Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că la începutul lunii iunie bărbatul de 61 de ani s-a deplasat în Cehia, în căutarea unui loc de muncă, însă acesta a început să se simtă tot mai rău din cauza unui diabet cu evoluție rapidă. Bărbatul a intenționat să revină la domiciliu pentru a urma un tratament de specialitate și a apelat la o rudă stabilită în Cehia, care a fost de acord să-l ducă acasă.

Pe 9 iunie, cei doi s-au pornit spre Republica Moldova, cu autoturismul VW Golf.

Pe drum, bărbatul de 61 de ani, pasager în mașină, a leșinat de mai multe ori. Drumul pasagerului bolnav s-a oprit sâmbătă dimineață, la Dumbrăveni.

Conform procedurilor, a fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă, iar cazul este tratat ca moarte suspectă, fiind dispusă efectuarea necropsiei cadavrului și stabilirea certă a cauzei morții.

 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata