Un expert polonez în securitate, în vizită de evaluare la Aeroportul Internațional Chișinău

La Sectorul Poliției de Frontieră „Aeroportul Internațional Chișinău” s-a aflat într-o vizită de evaluare un expert în securitate al Diecției de transport din cadrul Serviciului Grăniceri al Republicii Polonia, SWO Hubert Adamski. 

Timp de două zile expertul polonez a evaluat multidimensional sistemul de securitate din cadrul Aeroportului, în scopul identificării aspectelor care necesită a fi fortificate. Concluziile și recomandările prezentate vor servi ca suport pentru completarea planului de măsuri privind consolidarea securității aeroportuare.

Astăzi, 10 august 2023, conducerea Poliției de Frontieră a primit pe expertul polonez în ședință de prezentare a concluziilor și recomandărilor preliminare, ca urmare a vizitei de evaluare a Aeroportului Internațional Chișinău.

În context, șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi a mulțumit colegului din Polonia pentru activitatea desfășurată, subliniind importanța partenerilor Poliției de Frontieră în consolidarea capacităților instituționale privind gestionarea eficientă a securității frontierei.

La rândul său, SWO Hubert Adamski a prezentat deschiderea autorității grănicerești poloneze în acordarea suportului practic Poliției de Frontieră.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata