Un nou candidat la funcția de primar al Capitalei

Ion Ștefăniță, fost director interimar al Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor, președintele Organizației Teritoriale Chișinău a Partidului Mișcarea Respect Moldova, este candidatul formațiunii la funcția de primar general al municipiului Chișinău. Lansarea candidatului a avut loc la Porțile Orașului Chișinău, în grădina de la Muzeul Satului.

(Ion Ștefăniță)

„Nu e întâmplător acest loc, or, gospodarul bun se cunoaște de la poartă – de la Porțile Orașului. Nu e întâmplător că ne lansăm la ora 7.00, deoarece eu sunt matinal”.

Candidatul a declarat că alegerile din 5 noiembrie va fi „un examen serios” și speră să-l susțină cu brio.

(Ion Ștefăniță)

„Chișinăul poate deveni un oraș înțelept, iar pentru asta sunt motivate să pornesc o clacă urbană. În această clacă urbană sunt bineveniți toți”.

Până acum și-au anunțat intenția de a candida la funcția de primar al Chișinăului, printre alții, Mihail Bagas, candidatul mișcării social-politice Liga Orașelor și Comunelor, deputatul partidului de guvernământ „Acțiune și Solidaritate”, Lilian Carp, Ruslan Codreanu, de la Partidul Puterea Oamenilor, Ion Bulgac, de la Coaliția pentru Unitate și Bunăstare, Anatoli Usatîi, de la PDCM, Adrian Albu, de la PSRM, Victor Chironda, Platforma DA.

În august, 2022, și-a anunțat intenția de a candida și actualul edil al capitalei Ion Ceban. Tot în 2022, Ceban și-a creat propriul partid – Mișcarea Alternativa Națională.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata