Un nou director la ASP. Are peste 10 ani experiență managerială

Cancelaria de Stat l-a numit astăzi pe Mircea Eșanu în funcția de director al Agenției Servicii Publice.
Mircea Eșanu are peste zece ani de experienţă managerială în implementarea unor proiecte finanţate de Uniunea Europeană, Banca Mondială, KfW Germania şi Guvernul României în domeniile: buna guvernare, consolidarea capacităţii administraţiei publice centrale şi locale, dezvoltarea locală şi reabilitarea infrastructurii publice.
Deține experienţă în lucrul cu societatea civilă, elaborarea şi monitorizarea politicilor publice, promovarea transparenţei în administraţia publică şi instituţii de învăţământ.
A fost manager de proiect la Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) Moldova în perioada 2009-2012, iar în perioada 2014-2019 a fost director al Fondului de Investiţii Sociale în Moldova (FISM). În septembrie 2019, Eșanu a fost numit de Guvernul Maia Sandu în calitate de director interimar al ASP.
A demisionat din această funcție în noiembrie 2019 și și-a continuat cariera în calitate de manager de program la Fundația germană „Konrad Adenauer”, reprezentanța în Republica Moldova. Ulterior, în mai-august 2021, Mircea Eșanu a fost șef de cabinet al premierului interimar Aureliu Ciocoi.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata