Nicolae Grigorișin a devenit primar interimar al municipiului Bălți

Nicolae Grigorișin a devenit primar interimar al municipiului Bălți.

„M-am întors la slujbă în folosul orășenilor. Până la 1 septembrie voi acționa ca primar al municipiului Bălți. Munca utilităților ar trebui corectată, deoarece am început pregătirile pentru perioada toamnă-iarnă. Continu să rezolv problemele dureroase ale belcanilor. Luni, voi începe să primesc cetățeni de la ora 14, cu programare prin telefon.

Mâine voi ține o întâlnire cu reprezentanții serviciilor municipale. Aștept un raport detaliat cu privire la munca depusă de la toți managerii . În fiecare zi voi merge în jurul orașului nostru și voi identifica deficiențe în activitatea serviciilor, probleme actuale, încercând să le rezolv”, a scris Grigorișin.

Renato Usatîi a invitat cetățenii din municipiul Bălți la o întâlnire publică cu el, pe 2 septembrie, în fața Primăriei localității.

Într-un apel făcut pe o rețea socială, el a subliniat că la această întâlnire publică el va prezenta raportul de activitate în calitate de primar al municipiului. Anterior, Usatîi a afirmat că, la mijlocul, lunii august va demisiona din funcția de primar al municipiului Bălți.

Renato Usatîi își anunța demisia din funcția de primar al orașului Bălți la începutul lui iulie, după rezultatul modest obținut la parlamentare.

„Ce s-a întâmplat la Bălți, pe mine m-a frapat, m-a dat gata. Sunt șocat de faptul că la Bălți oamenii au crezut în știri false și nu au crezut în mine. Sunt total uimit.

Astăzi este cea mai neplăcută zi pentru mine, nu din cauza rezultatelor alegerilor ci pentru că sunt nevoit să iau cea mai importantă decizie din viața mea. Nu îmi este rușine față de cetățenii din Bălți. Rezultatele de ieri de la Bălți arată că cetățenii vor politică. Eu îmi dau demisia din funcția de primar al orașului Bălți”, a declarat Usatîi atunci.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata