Un nou meci „nebun” în Premier League

Liverpool şi Tottenham au oferit un meci de-a dreptul nebun pe „Anfield”, într-un duel din etapa a XXVI-a a Premier League. „Cormoranii” au condus de două ori, dar Harry Kane a egalat în ultimele momente, dintr-o lovitură de pedeapsă și a ajuns la borna de 100 de goluri în prima ligă britanică.
Salah a deschis scorul după numai trei minute, după ce a profitat de o greșeală a defensivei adverse. Liverpool a rămas în avantaj până spre final, când jocul s-a dezlănţuit. Wanyama a egalat după ce a şutat direct în vinclu din afara careului. La numai şapte minute de la această fază, „Spurs” a primit un penalty, dar Kane a ratat.
Acelaşi Salah a marcat pentru 2-1 în primul minut suplimentar și trupa lui Klopp se pregătea de o nouă victorie importantă. Nu a fost așa, pentru că Tottenham a mai primit o lovitură de la 11 metri, după un fault a lui Van Dijk asupra lui Moss. Față în față, din nou, cu Karius, Kane a marcat de această dată și a stabilit rezultatul final. Cu câte un punct obținut, Lverpool rămâne pe trei, în timp ce Tottenham ocupă poziția a cincea.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata