Un nou mesaj de la Alexandru Pînzari, din închisoare. Acesta pledează nevinovat

Ex-șeful Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari a transmis un nou mesaj din penitenciar, unde se află în arest provizoriu.

Acesta susține că s-ar pune la cale „o nouă campanie de defăimare” la adresa sa, „pentru a pregăti opinia publică de prelungirea cu încă 30 de zile a termenului de detenție”. Pânzari a făcut apel către opinia publică „să nu se lase manipulată de campania media dirijate din umbră de persoane cu interese obscure”. Fostul șef IGP pledează nevinovat.

„Din informațiile ce parvin, înțelegem că persoanele interesate în prelungirea termenului meu de detenție au pus la cale o nouă campanie de defăimare. Astfel, în zilele următoare, în anumite surse media vor apărea pretinse bombe informaționale prin care se va dori diabolizarea mea în continuare. Acest lucru va fi făcut pentru a pregăti opinia publică de prelungirea cu încă 30 de zile a termenului de detenție în cazul meu.

 

Dat fiind această situație, vin cu un apel către opnia publică să nu se lase manipulată de campanii media dirijate din umbră de persoane cu interese obscure.

 

De asemenea, fac apel către jurnaliști și instituții media să nu admită atragerea lor în jocuri murdare care nu au nimic în comun cu informarea corectă a publicului larg.
Reiterez și pe această cale poziția expusă anterior – sunt nevinovat, iar dosarul meu e unul cusut cu ață albă. Sunt sigur că mai devreme sau mai târziu adevărul va triumfa, iar persoanele care stau în spatele instrumentării acestui dosar vor fi pedepsite conform legii, a scris Pânzari pe pagina sa de Facebook.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata