Ungaria introduce restricții de circulație pentru mașini mai grele de 7,5 tone

Agenţia Naţională Transport Auto (ANTA) a anunţat astăzi, 27 iulie despre un şir de restricții de circulație, aplicate pe teritoriul Ungariei în perioada iulie – august 2023.

„În perioada iulie – august curent, pe teritoriul Ungariei se aplică restricții de circulație pentru vehiculele care depășesc greutatea totală maximă admisă de 7,5 tone, în zilele de repaus săptămânal, sâmbătă – dacă este zi nelucrătoare începând cu ora 15:00 până la ora 22:00, duminica, precum și de sărbători legale începând cu ora 22.00 a zilei precedente până la ora 22.00 în ziua de sărbătoare legală”, indică ANTA.

Restricțiile nominalizate nu se aplică pentru transportul categoriilor de mărfuri cum ar fi: animale vii, lapte proaspăt, produse lactate, carne și produse din carne proaspete și congelate, produse de panificație proaspete, alimente perisabile, ouă, precum și legume proaspete, crude, necongelate, neuscate, neprocesate, fructe, cereale etc. — inclusiv între locul de încărcare și descărcare a mărfurilor, precum și vehiculele goale care circulă între acestea.

 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata