Usatîi: „Maia Sandu, un conctracandidat acceptabil”

Candidatul la funcția de președinte al Moldovei înaintat de Partidul Nostru, Renato Usatîi spune că, în cazul în care ar ajunge în turul II al scrutinului dat, și-ar dori-o ca adversar direct pe candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”, unde liderul PN a venit și cu câteva argumente în acest sens.

„Pot cu Dodon, pot cu Maia Sandu. Cetățenii vot decide, domnul Gonța. Știți cum, avem o lună de campanie. Bine ar fi să fiu cu Maia Sandu, pentru că pe Maia Sandu nu o duce capul și nici nu are oameni ca să facă combinații”.

Mai mult de atât, Renato Usatîi a mai spus că Maia Sandu nu merită să ajungă în fruntea țării, deoarece Moldova ar urma să aibă același destin pe care l-a avut și Ministerul Educației, când în fruntea lui a fost candidatul PAS.

„Doamna Maia Sandu este un politician cinstit, dar are probleme. Eu nu consider că… Am criticat-o când era ministru al Educației, pentru că dacă mai rămânea un an de zile, încă 30% din școli ar fi fost închise. Nu mi-au plăcut multe nici ce ține de activitatea Guvernului. Dar pentru a distruge corupția, acești judecători, polițiști, Cavcaliuci, Pașa Voicu, ministrul de Interne, nu este de ajuns să fii doar cinstit”.

Totodată, candidatul Partidului Nostru la alegerile prezidențiale a reiterat că adevăratul sondaj al acestui scrutin se va face pe 1 noiembrie, respectiv nu are nici un gând să se retragă din cursa pentru funcția de șef al statului în favoarea Maiei Sandu, fiind al doilea candidat, după Tudor Deliu, care declară acest lucru.

Maia Sandu încă nu i-a dat replică lui Usatîi.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata