Usatîi: „Voronin va fi „torpeda” lui Dodon în campania electorală”

Este foarte simplu – crearea Blocului politic al Comuniștilor și Socialiștilor face parte din planul de siguranță a lui Igor Dodon. Or, prin acest parteneriat, președintele PSRM nu va mai fi criticat de liderul PCRM, o mișcare gândită în contextul campaniei electorale. Declarația îi aparține lui Renato Usatîi și a fost făcută în cadrul emisiunii „Spațiul Libertății”.

(Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru)

„Dodon, ca să știți, nu a vorbit numai cu Voronin. El a vorbit practic cu toți care ar putea să îi aducă câteva procente. Planul lui Dodon este următorul – nimeni să nu-l critice în această campanie”.

De asemenea, mai declară președintele PN, Vladimir Voronin va fi și un fel de „torpedă” pentru Igor Dodon.

 (Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru)

„El are nevoie de o „torpedă”, pentru că Dodon este un simbol al corupției și al neîncrederii și uneori, chiar dacă spune ceva adevărat, oamenii cred că el minte. Și iată acum, Vladimir Voronin va fi acea „torpedă” care va spune tot ce ei discută”.

Amintim că deși pentru mulți a fost ceva surprinzător, Igor Dodon și Vladimir Voronin au semnat pe 12 mai documentul oficial de creare a Blocului Electoral al PCRM și PSRM, obiectivul principal pentru cele două partide fiind victoria în cadrul alegerilor parlamentare anticipate și asigurarea unei conduceri responsabile a țări, care să ofere cetățenilor ordine și bunăstare, zic cei doi.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata