Vasile Costiuc, acuzat de mai mulți colegi de partid de „trădare”. Acuzațiile care i se aduc

Reprezentanții mai multor organizații teritoriale ale Partidului „Democrația Acasă” au ieșit astăzi într-o conferință de presă ca să îl acuze pe Vasile Costiuc de trădare. Aceștia spun că liderul s-a ales de unul singur președinte de partid și a format lista candidaților pentru alegerile parlamentare, fără a consulta echipa. Vasile Costiuc nu a comentat încă acuzațiile care i se aduc.

(Ion Garștea, membru „Democrația Acasă”)

„Noi, membrii Partidului „Democrația Acasă” din mai multe raioane și municipiul Chișinău, suntem profund revoltați și dezamăgiți de comportamentul și acțiunile așa-numitului președinte al partidului, Vasile Costiuc. Dumnealui, fără consultarea prealabilă a biroului permanent și a membrilor partidului, a format o listă a candidaților pentru alegerile parlamentare care nici nu a fost prezentată membrilor partidului pentru a fi discutată conform statututului”.

Mai mult, aceștia au atenționat diaspora să nu mai finanțeze partidul, pentru că banii ar fi folosiți necorespunzător, iar Costiuc și-ar face reparații acasă. Liderul „Democrația Acasă”, deocamdată, nu a răspuns acestor acuzații.

Partidul „Democrația Acasă” a fost înregistrat în cursa electorală pentru alegerile parlamentare și va figura cu numărul 11 în buletinul de vot.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata