Victime ale alcoolului. Un bărbat de 38 de ani a decedat, după ce a urcat ca pasager în mașina unui șofer beat

Aseară, în jurul orei 18:00, un Renault Megan a fost observat de oamenii din localitatea Mîndreștii Noi din raionul Sîngerei cum se deplasa haotic pe traseu și a tamponat lateral un Ford.

La scurt timp, șoferul a fost identificat de polițiști, acesta fiind un bărbat de 38 de ani, iar în rezultatul testării alcoolscopice s-a constatat că acesta se afla în stare de ebrietate avansată cu o concentrație de 1,10 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Un alt accident rutier a fost înregistrat în jurul orei 01:00 în Durlești, în urma căruia o persoană a decedat. La fața locului polițiștii au stabilit că șoferul unui Ford, având ca pasageri doi bărbați de 34 și 38 de ani, ar fi pierdut controlul mașinii tamponându-se într-un gard din piatră.

 

În urma impactului, pasagerul de 38 de ani a decedat pe loc, iar celălalt pasager a fost transportat la spital. Fiind testat alcoolscopic s-a constatat că șoferul se afla în stare de ebrietate, cu 0,70 mg/l alcool în aerul expirat. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, pe caz fiind pornită o cauză penală.

Poliția recomandă REPETAT șoferilor să NU urce la volan, dacă au consumat alcool.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata