VIDEO/ Bătaie între două minore, la Costești, Ialoveni. Una dintre ele s-a ales cu leziuni

Bătaie între două minore, la Costești, Ialoveni. Una dintre ele s-a ales cu leziuni. Agresoarea, o tânără de 16 ani, a povestit apoi „fapta cu mândrie” pe Tik Tok. Vă atenționăm că urmează conținut cu un limbaj licențios!

Poliția a fost sesizată pe 15 august, în jurul orei 21:00, informată fiind că 2 persoane se bat într-o gospodărie din localitatea Costești.

La fața locului, în cadrul documentării, polițiștii au stabilit că o minoră de 16 ani, în timp ce se afla în ospeție la o cunoscută, tot minoră, de 15 ani, între cele două s-a iscat un conflict, care a generat în bătaie.

Ca urmare, minora de 16 ani i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele pe diferite părți ale corpului minorei de 15 ani. Angajații poliției au solicitat intervenția unui echipaj medical, fetei fiindu-i acordat îngrijiri medicale, fără a fi spitalizată.

Pe caz a fost inițiată o anchetă, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor. În funcție de leziunile cu care s-a ales fata, va fi luată și o hotărâre conform legislației în vigoare.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata