VIDEO/ „Business” de la vârstă fragedă. Un adolescent și doi camarazi de-ai săi, reținuți pentru trafic de droguri

Un adolescent de 17 ani, capul unei grupări criminale, alături de alți doi complici, a fost reținut de oamenii legii, toți trei fiind suspectați de trafic de droguri.

Drogurile ridicate din apartamentul închiriat de liderul grupului infracțional în centrul Chișinăului includ marijuana, hașiș și etnobotanice. Liderul celor trei este un adolescent de 17 ani, trimis anterior în judecată pentru livrarea drogurilor în ascunzișuri pentru clienți, dar care nu a fost arestat din cauza vârstei fragede, potrivit legii.

Între timp, acesta și-a angajat în calitate de curieri doi prieteni de 19 și 23 de ani, dintre care unul este student la o instituție de învățământ în domeniul construcțiilor. Aceștia aduceau în apartament din ascunzișuri droguri în cantități mai mari, după care le porționau în doze a câte un gram și le livrau în ascunzișurile comunicate clienților de pe aplicația Telegram.

După acumularea probelor despre implicarea lor în trafic de droguri, toți trei au fost reținuți în preajma apartamentului închiriat și plasați în izolator pentru 30 de zile.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata