VIDEO/ „Ca orice om, veneam și eu de la prășit”. Mai mulți bărbați din Cimișlia, prinși beți criță

Șase bărbați care conduceau în stare de ebrietate și fără a deține actele necesare ale mijloacelor de transport au fost reținuți de polițiști, la Cimișlia, doar în acest weekend.

Primul caz s-a produs în satul Mereni, unde a fost stopată o motocicletă condusă de un bărbat de 34 de ani, care nu avea permis de conducere, polița de asigurare și inspecția tehnică expirată. Testat cu aparatul Drager, rezultatul a arătat tocmai 1,56 mg/l alcool în aerul expirat.

În aceeași localitate, un bărbat de 59 de ani, cu  o concentrație de 1,19 mg/l alcool în aerul expirat, a fost stopat de agenții de patrulare, fiind la ghidonul unui motocultor. În localitatea Troițcoe, un bărbat de 45 ani cu o concentrație de 0,77 mg/l alcool în aerul expirat conducea un motocultor.

Alți trei șoferi au fost trași pe dreapta de polițiști în orașul Cimișlia și localitatea Hîrtop. Fiind testați cu aparatul Drager rezultatele au indicat cu mult peste măsura admisă de lege. Toți au rămas fără mijloacele de transport și, cel mai probabil, se vor alege și cu un dosar penal.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata