VIDEO//Cavcaliuc susține că un candidat la funția de deputat a fost prins cu droguri la Aeroport, mituind organele de forță pentru a scăpa basma curată

Președintele PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a făcut mai multe dezvăluiri aseară, la postul de televiziune TV8. Conform fostului șef-adjunct al Poliției Naționale, candidatul cu numărul 8 pentru funcția de deputat al unui partid deja înregistrat la CEC, care va participa în alegeri, a fost depistat pe Aeroportul Internațional Chișinău cu droguri.

Totul s-ar fi întâmplat în decembrie, 2016, potrivit liderului PACE.

(Gheorghe Cavcaliuc, liderul PACE)

„Pe Aeroportul Internațional Chișinău, pe 19 decembrie, 2016, candidatul de pe poziția a 8-a a unui partid a fost depistat cu droguri pe Aeroportul Internațional Chișinău. Planează suspiciunea că respectiva persoană i-a mituit pe cei care au instrumentat cazul, doar ca să scape de răspundere. Vreau să vă spun, din informațiile ce mi-au fost furnizate, că această persoană are pregătit și un proiect de lege prin care să legalizeze consumul de marijuana în Republica Moldova. Este și candidatul respectivului partid pentru funcția de ministru al Culturii și Educației”.

Cavcaliuc a refuzat să dea numele acestui candidat, dar cert este că avem deja opt partide înregistrate la CEC.

Liderul PACE a mai adăugat că oferă 72 de ore respectivului candidat pentru funcția de deputat ca să recunoască public și să se retragă din cursa electorală.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata